Alesio Geerman

ALESIO GEERMAN (1969)

In eigen woorden…

PROFIEL – IVLO® ERVARINGSDESKUNDIGE

Huidige functie: Warehouse Manager bij Verdel Logistiek B.V.

Wie ben ik

Ik heb drie dochters: Gisely, Shelley en Alessa. Mijn hobby’s zijn darten en fitness. Ook ben ik altijd wel bezig met online kopen en verkopen. De jongste doet veel modellenwerk dus daar ben ik soms ook erg druk mee. Allemaal leuke dingen waaruit ik voldoening haal.

Werkervaring

Op mijn zestiende ging ik aan het werk. Na diverse korte baantjes via het uitzendbureau ging ik als heftruckchauffeur aan de slag bij de groente- en fruitveiling in Bleiswijk. Na een paar jaar werd ik laadmeester bij de veiling. Ik wilde me verder ontplooien en ging buiten de veiling kijken naar een andere baan. Ben toen op een vacature Assistent Productiechef afgestapt.Na deze functie een jaar te hebben gedaan werd ik gevraagd of ik Hoofd Magazijn wilde worden. Mijn logistieke hart jubelde van vreugde. Vanaf het jaar 2000 tot februari 2024 was ik Hoofd Magazijn bij Van Dam Bodegraven. Sinds maart 2024 Warehouse Manager bij Verdel Logistiek B.V.

Wat je van mij zou kunnen leren

Vaak worden dezelfde fouten gemaakt als je in een leidinggevende functie terecht komt. Dat is niet vreemd omdat je zoekende bent en je draai moet vinden. Wat voor mij erg belangrijk is en wat ik graag wil overbrengen zijn is: hoe om te gaan met de werk privé balans, het belang van goede communicatie en verantwoordelijkheden/verantwoording.

Vragen waarop ik dieper kan ingaan, zijn o.a.:

1. Van welke (beginners) fouten heb je het meest geleerd en hoe kunnen wij die voorkomen?
2. Hoe ga je effectief om met verschillende persoonlijkheden in je werkomgeving? En hoe voorkom je dat je mensen in hokjes plaatst?
3. Hoe ga je om met ziekteverzuim? Op welke signalen let je? Hoe voorkom je ongezonde stress voor voor jezelf en anderen?
4. Tegenwoordig wordt anders leiding gegeven dan vroeger. Welke trends zie je? Welke competenties zullen in de
toekomst van leidinggevenden worden gevraagd? Welke vind je zelf het belangrijkst en waarom?
5. Wat zijn voor jou de belangrijkste aandachtspunten als leidinggevende? Waarop wordt je “afgerekend”? In hoeverre is dat terecht?
6. Hoe belangrijk zijn gemotiveerde medewerkers voor jou? Heb je als leidinggevende grip op die motivatie? Welke tips heb je?

Onderwerpen die we ook kunnen bespreken:

1. Zorg voor veiligheid als leidinggevende
2. Prioriteiten stellen
3. Bijdragen aan terugdringing ziekteverzuim
4. Je eigen visie op leiderschap
5. Durven delegeren en loslaten
6. Lastige gesprekken voeren