Wat wij doen

DOELGROEP

Wij richten ons op eerstelijns leidinggevenden en zij die dit kunnen worden. De leidinggevenden aan de basis. Denk hierbij o.a. aan teamleiders, (filiaal-)chefs en afdelingshoofden (m/v).

LEIDERSCHAPSOPVOLGING

Wij ondersteunen organisaties bij de ontwikkeling van medewerkers tot bekwame toekomstbestendige opvolgers van vertrekkende leidinggevenden. Ons doel is om de continuïteit van de bedrijfsvoering te waarborgen bij het vertrek van bestaande leidinggevenden.

LEIDERSCHAPSONTWIKKELING

Wij ondersteunen organisaties bij de verdere ontwikkeling en professionalisering van hun eerstelijns leidinggevenden. Ons doel is een aanzienlijke en aantoonbare performanceverbetering door positief en mensgericht leiderschap.

 Wij verzorgen MAATWERK …

– Assessments

– Begeleiding & Coaching

– Leertrajecten en -workshops

– Teamvorming en -ontwikkeling

– Certificering

 

Onze kern: performanceverbetering door positief & mensgericht leiderschap

Zowel wetenschappelijk onderzoek als onze eigen ervaring wijzen uit dat positief gemotiveerde leidinggevenden en medewerkers een aanzienlijk grotere bijdrage leveren aan de prestaties van een organisatie, dan gelaten of ongemotiveerde medewerkers. Dit klinkt logisch, maar jezelf motiveren en anderen enthousiast houden – dag in, dag uit – vraagt toch de nodige inzichten, vaardigheden èn aandacht, die niet altijd vanzelfsprekend zijn. In reguliere vakopleidingen worden deze zelfs onderbelicht.

Al onze leiderschapsprogramma’s zijn gericht op het (verder) uitbouwen van meer onderling begrip door de vergroting van mensenkennis die leidt tot positief productief gedrag. Met als gevolg een betere werksfeer, meer energie en betere resultaten.

MAATWERK IS ONZE STANDAARD

Wat we traditioneel gewend zijn qua leiderschapstrainingen en -cursussen voldoet niet langer in een dynamische wereld. De wereld van nu vraagt maatwerk en langdurige aandacht als nieuwe standaard.

Daarom bieden wij langere maatwerktrajecten voor eerstelijns leidinggevenden. Leren is een continue proces, onze ondersteuning dus ook.

Het fraaie? Bij ons betaal je voor maatwerk hetzelfde als voor standaard trainingen bij anderen. Bij ons verdien je de investering in onze maatwerktrajecten vaak al terug tijdens het traject zelf. Ook de impact brengen we namelijk nauwkeurig in kaart. We leggen je graag uit hoe…

Meer informatie? Mail ons: info@ivlo.nl, bel of Whatsapp: 06 2898 6553