Dorien Trommel

DORIEN TROMMEL (1961)

In eigen woorden…

PROFIEL – IVLO® TRAINER

Huidige functie: Senior Trainer & Coach

Wie ben ik

Mijn naam is Dorien Trommel. Ik ben een trainer/coach en doe dit werk ruim 30 jaar met hart en ziel. Ik hou ervan om mensen te ondersteunen, zodat ze zo volledig mogelijk tot hun recht komen. Verschillende facetten komen daarbij aan de orde:Weten wie je bent, waar je energie van krijgt, wat jouw specifieke kwaliteiten zijn, waaraan je wilt bijdragen en hoe je dit in de wereld wilt zetten. Het gaat ook over het ontwikkelen van specifieke vaardigheden, waardoor je je meer toegerust voelt om je professie uit te oefenen. Leiderschap gaat voor mij over weten waar je voor gaat, in staat zijn de ander te laten floreren en met elkaar het beste resultaat te bereiken

Werkervaring

Ik geef ruim 30 jaar trainingen en vele verschillende groepen en organisaties, zoals: Shell, Ministerie van SZW en EZ, Prorail, NS, RWS, Milieudefensie, Haagse Hogeschool. Ik ben werkzaam in binnen- en buitenland. Zo heb ik bijvoorbeeld empowerment trajecten gegeven aan jonge mensen in Gambia. Doelgroepen variëren van studenten tot leidinggevenden, van statushouders tot rechters, van werkzoekenden tot werkgevers.

Wat je van mij zou kunnen leren

Graag ondersteun ik mensen in hoe ze met elkaar het gewenste resultaat kunnen bereiken. Dit gaat altijd over het creëren van verbinding. Verbinding met waar jijzelf voor staat, verbinding met deander, door diepgaand te luisteren, verbinding met de wereld om je heen en wat daarin nodig is.

Trainingen en Workshops die ik geef

Naast het begeleiden van de leermodules binnen IVLO® opvolgingstrajecten, en maatgerichte trainingen op verzoek van de klant, verzorg ik trainingen en workshops rond de volgende thema’s:

1. KOM OP VERHAAL

Maandelijkse bijeenkomsten waarin mensen hun verhaal kunnen delen en het luisteren met een open mind en een open hart centraal staat.

2. THEORY U

Trainingen gebaseerd op de online MOOC vanuit het MIT in Boston, Amerika. Theory U biedt een model en praktische handvatten voor complexe vraagstukken om te komen tot diepgaande veranderingen.

3. LIEFDE EN LEIDERSCHAP

Een workshopreeks waarin onderzocht wordt hoe Liefde en Leiderschap elkaar nodig hebben en versterken.