mauricevanoosten

Maurice van Oosten (1974)

In eigen woorden…

PROFIEL – PUBLISHER

Huidige functie: Publisher 

Wie ben ik
Maurice van Oosten geboren 15-07-1974, getrouwd met Maaike en vader van twee dochters, Suzette en Lievia. Ik ben enthousiast skiër, auto- en motorliefhebber en gek van alles wat Italiaans is.

Werkervaring
In 2008 werd Het Proces Publishing een feit en werd ik uitgever van een eigen magazine. Ook werd Het Proces Media opgericht. Met als grote verschil: Publishing richt zich op de magazines (en websites) en Media zich richt op een grote diversiteit aan klanten met ieder een eigen commercieel vraagstuk. Ondertussen worden er jaarlijks maar liefst 3 titels en 18 magazines uitgegeven en heeft Het Proces Media een grote range aan interessante klanten uit diverse branches. Voor Het Proces Publishing is ‘content’ waar het om draait. Bij het Proces Media circuleert constant de vraag, hoe we de klant op een originele en effectieve manier kunnen bereiken. Geen dag is hetzelfde, en dat is gewoon leuk!

Wat kunnen wij
Uw identiteit is het gezicht van uw bedrijf. Het laat zien wie u bent, waar u voor staat en wat u doet. Grafisch ontwerpbureau Rotterdam, Het Proces Media, draagt met trots een steentje bij aan het vormen of doorvoeren van uw identiteit. Graag denken wij mee met het creëren van een logo, huisstijl of andere grafische uitingen. Daarnaast ontwerpen wij ook drukwerk en digitale media binnen een bestaande identiteit.
Onze ervaring betrekt een brede diversiteit aan werkzaamheden, zoals: huisstijlen, brochures, folders, flyers, magazines en meer. Naast het ontwerpen bieden wij echter een nog breder pakket aan. Wat dacht u bijvoorbeeld van fotografie, het schrijven van teksten, het opzetten van campagnes en het organiseren van fotoshoots. Met Het Proces Publishing zijn wij sterk in het uitgeven van magazines; van een concept idee tot een uitgewerkt plan met als resultaat een gedrukt magazine waarmee je je kan onderscheiden in deze digitale wereld.


Met vriendelijke groet,

Maurice van Oosten


Schiedamsedijk 80a
3011EM Rotterdam

T 0031 (0)10 425 96 21
M 0031 (0) 6 542 542 36