Max van der Vlugt (29)

Max van der Vlugt (1992)

In eigen woorden…

PROFIEL – WEBDEVELOPER & ONLINE MARKETEER 

Huidige functie: Marketeer & Founder Marcom.nl

Wie ben ik

Mijn naam is Max van der Vlugt uit Alphen aan den Rijn. In een functie waarbij ik mensen kan adviseren en motiveren voel ik mij als een vis in het water. In het contact met mensen durf ik terug te geven wat ik zie, voel en denk. Soms op confronterende wijze, maar altijd met respect. Het krijgen van feedback ervaar ik als een cadeau, omdat ik door zelfreflectie in staat ben de kwaliteit van mijn werk te verbeteren.

‘Out of the box denken bezorgt mij geen angst. Ik ga graag uitdagingen aan.’

Werkervaring

Na mijn studie Bedrijfscommunicatie op de Hogeschool Utrecht ben ik begonnen als marketingcommunicatie manager bij de organisatie Greenway Energy. Hier was ik verantwoordelijk voor: het bouwen van de website, de offline- en online communicatiemiddelen, het beheer van de sociale mediakanalen en het voeren van sollicitatiegesprekken. Daarnaast was ik praktijkbegeleider van twee communicatiestudenten.

Ook heb ik hier een X aantal certificaten en cursussen kunnen halen op het gebied van: praktijkbegeleiding, Google Analytics, Google Adwords en Blueprint. Kortom, een zeer leerzame periode.

Momenteel ben ik werkzaam bij mijn eigen onderneming: Marcom.nl 

Marketingcommunicatiebureau Marcom richt zich op de zakelijke markt (B2B). De klantenkring bestaat voornamelijk uit technische groothandels, leveranciers en vakhandels binnen de industrie, bouw, agri en automotive.

Wat je van mij zou kunnen leren

– Advertising (SM, SEA, SEM) – Online marketing & onderzoek – Lead Gen – (Direct) Sales – Strategische bedrijfscommunicatie – Interne communicatie – Crisiscommunicatie – Photoshop & Indesign – Google Analytics / Insight / Search Console

Interesse in één of meerdere van deze diensten? Laat het mij even weten via dit contactformulier

Met vriendelijke groet,

Max van der Vlugt

Marketeer en founder Marcom.nl