Voor individuen:

 

IK WIL LEIDINGGEVEN

Ben je medewerker en heb je de ambitie om leidinggevende te worden, dan kan individuele deelname aan een IVLO® opvolgingstraject voor jou een goede eerste stap zijn. We kunnen je nooit garanderen dat je hierna daadwerkelijk leidinggevende wordt, wel dat je goed voorbereid wordt op een leidinggevende rol. 

Het IVLO® opvolgingstraject voor individuele deelnemers is gericht op de meest essentiële functie-eisen voor een startende eerstelijnsleidinggevende die positief en mensgericht wil leidinggeven. Je focust hiervoor op 18 onderwerpen, die in iedere organisatie van belang zijn voor een toekomstbestendige leidinggevende.

Het traject telt negen (online) bijeenkomsten, verspreid over negen maanden. Na iedere bijeenkomst heb je dus een maand de tijd voor:

  1. Het uitvoeren van je praktijkopdrachten
  2. Het voeren van een gesprek met een IVLO® ervaringsdeskundige en een interne ervaringsdeskundige vanuit de eigen organisatie
  3. Gesprekken met je mentor
  4. Het schrijven van een verslag

Wanneer je alle opdrachten met goed resultaat hebt uitgevoerd ontvang je een IVLO® certificaat. Hierop staan alle onderwerpen met vermelding van je behaalde resultaten. Met dit certificaat kun je IVLO Instituut voor Leiderschapsopvolging & Ontwikkeling bij eventuele sollicitaties altijd als referentie opgeven.

Na het behalen van dit certificaat krijg je ook toegang tot onze IVLO® leiderschapsverdiepings- en -verbredingsprogramma’s.

Een volledig IVLO® opvolgingstraject ziet er schematisch als volgt uit.

Ieder vlak symboliseert een stap in het totale traject.

1.Afstemmingsfase: IVLO, werkgever en deelnemer stemmen mate van ondersteuning vanuit de organisatie vast
2.Personeelsanalyse: n.v.t.
3.Selectie kandidaten: n.v.t.
4.Assessment deelnemer: dit is de eerste stap na de afstemmingsfase. Het assessment geeft jou en ons zicht op je capaciteiten, aanleg, talenten, ambities en kijk op leiderschap. Bovendien helpt dit ons om je gedurende het traject optimaal te kunnen ondersteunen of je iets anders te adviseren
5.Leertraject: negen bijeenkomsten waarin telkens twee essentiële onderwerpen aan bod komen. De bijeenkomsten worden afgewisseld met stap 6
6.Praktijktraject: uitvoering van de praktijkopdrachten
7.Evaluatie van de door jou uitgevoerde opdrachten, het eindverslag en behaalde resultaten
8.Certificering: kom je goed uit de evaluatie, dan ontvang je op feestelijke wijze het IVLO® certificaat
 
AANTAL DEELNEMERS: 8 – 10

DEELNAME: €1999,- (ex BTW) per deelnemer, €2419,- (inclusief BTW) per deelnemer

AANMELDING: via mail info@ivlo.nl onder vermelding van “Ik wil leidinggeven”

Voor meer informatie: bel of Whatsapp 06 2898 6553