Voor individuen:

 

IK WIL ME ONTWIKKELEN

persoonlijk leiderschap

Naast de vele functiegerichte workshops, trainingen en leertrajecten bieden enkele IVLO® trainers ook specifieke workshops gericht op persoonlijk leiderschap en persoonlijke ontwikkeling in verbinding met anderen. Deze vind je hieronder. Mocht je met een onderwerp worstelen, waarbij je meer gebaat bent bij persoonlijke coaching, dan vind je onder “Ik wil coaching” meer mogelijkheden.

 

WORKSHOP IK WIL ME ONTWIKKELEN VAN IVLO® TRAINER YVONNE VALKENBURG

INHOUD: Persoonlijke ontwikkeling heeft ook te maken met hoe jij je verbindt met anderen. Om je band met anderen te vergroten, door anderen beter te begrijpen, wordt geoefend met vaardigheden rond empathie, inlevingsvermogen. We behandelen het verschil tussen sympathie en empathie, onderzoeken de eigen waarheid, bewegen van oordeel naar onderzoek en oefenen met actief luisteren, waarbij het gaat om begrijpen voordat je begrepen wordt. Het verschil tussen een discussie en een dialoog komt aan bod, veilig contact maken en spiegelen van nature. We wisselen tips uit waarmee u na afloop meteen aan de slag kunt. Oprechte verbinding met anderen is het streven. 

NIVEAU: Vanaf MBO werk- en denkniveau

LENGTE: 3 uur

DOELSTELLING: Leren verbinden met anderen door anderen beter te begrijpen

DOELGROEP: Iedereen die sterkere verbindingen wil met anderen

AANVANGSTNIVEAU: Geen vooropleiding vereist

STUDIEBELASTING: Geen

AAN TE SCHAFFEN MATERIAAL: Geen

INBEGREPEN STUDIEMATERIAAL: Hand-out

AANTAL DEELNEMERS: 4 – 10

DEELNAME: €199,- (ex BTW) per deelnemer, €240,- (inclusief BTW) per deelnemer 
 

AANMELDING: per e-mail yvonne.valkenburg@ivlo.nl onder vermelding van “Empathie kun je leren individueel” of WhatsApp 06 53 75 44 43. Data en tijden bepaal je in overleg.

 

Voor meer aanbod van Yvonne, bezoek haar website: https://coachingalacarte.nl