Voor individuen:

 

IK WIL COACHING

Soms volstaat een training, workshop of leertraject met anderen niet, wanneer je zelf met iets belangrijks worstelt. Dan zoek je iemand die vanuit ervaring en betrokkenheid de juiste vragen aan je stelt. Die jou niet vertelt hoe je het moet doen, maar die jou zelf laat ontdekken wat mogelijke oplossingsrichtingen zijn. Mochten die er al zijn. Want soms zoek je niet eens naar oplossingen, dan wil je gewoon je verhaal kwijt of de ‘zaken’ voor jezelf op een rijtje krijgen, gewoon, omdat dit je in je uppie even niet lukt. 

En soms heb je één heel specifieke vraag, waarmee je zelf daadkrachtig aan de slag wilt met coaching van iemand die daarin bedreven is. 

In elk van onze langere trajecten vindt coaching plaats. Hoe dIVLO® trainers jou ook in een afzonderlijk en gericht coach-traject kunnen begeleiden beschrijven zij hieronder. In eigen woorden.

 

Michèl Koppenaal

Onder andere volgde ik de tweejarige opleiding tot ZKM coach bij Prof. Dr. Hubert Hermans, de grondlegger van de Zelfconfrontatie methode en de Dialogical Self Theory. Daarnaast werd ik tot coach opgeleid door David B. Peterson Phd van Personnel Decisions International (‘Leader as Coach’) en door Cora Smit van Kessels & Smit – The Learning Company (‘Coaching for Commitment’).

De geleerde methoden pas ik nog veelvuldig toe. Hierbij stimuleer ik op een systematische wijze zelfonderzoek bij mensen met vragen die kunnen variëren van “hoe word ik assertiever”, “welke volgende carrièrestap past het best bij mij”, “hoe word ik stressbestendiger”, “is leidinggeven wel wat voor mij”, “hoe vind ik een nieuwe balans nu ik een kind heb” tot “wat staat mijn geluk in de weg” en alles daartussenin. 

Een volledig ZKM traject volgens de beproefde en voorgeschreven stappen volg je al voor: €1399,- (ex BTW), €1690,- (inclusief BTW).

Daarnaast coach ik als Mensa-lid sinds 1998 (NL3123) volwassenen met (een vermoeden van) een significant hogere intelligentie dan gemiddeld. Vooral wanneer zij vastlopen in het werk. En dat gebeurt helaas vaker dan je zou verwachten. 

Ieder coachingstraject start met een intake, waarin we gezamenlijk bepalen welke methode en welk pad voor jou het meest passend is en of ik de juiste persoon wel ben. Bij coaching is een klik tenslotte enorm belangrijk. Voor een afspraak kun je me mailen op info@ivlo.nl onder vermelding van “Intake Coaching” en je contactgegevens. Je kunt me echter ook altijd bellen of Whatsappen: 06 2898 6553

Als coach ben ik gebonden aan de NIP beroepscode voor psychologen: https://www.psynip.nl/uw-beroep/beroepsethiek/beroepscode/

Yvonne Valkenburg

Het coachingstraject dat ik nu al meer dan twintig jaar aanbied heet “Coaching in effectieve eigenheid – leidinggeven aan anderen begint met leidinggeven aan jezelf!” Iedereen die op een bepaald vlak behoefte heeft aan coaching kan hiervoor bij mij terecht. Het traject bestaat uit een intakegesprek en zes bijeenkomsten van 2 uur per keer. Tussen de bijeenkomst in zit twee weken. Na de voorlaatste echter zes weken, waarna ons zevende en laatste gesprek plaatsvindt. Na iedere bijeenkomst krijg je een kleine thuiswerkopdracht, die je in de praktijk kunt uitvoeren. Bij het begin van iedere bijeenkomst reflecteren we hierop en vindt verdieping plaats. De prijs is: €2645,- (ex BTW), €3200,- (inclusief BTW).

Ook met burn-out klachten of voor andere thema’s bent u van harte welkom. Boek eenvoudigweg een gratis kennismakingsbijeenkomst om te ervaren of ik daadwerkelijk iets voor u kan betekenen. Ik zou zeggen: op uw effectieve eigenheid, cheers!

Voor een afspraak kunt u mij mailen op Yvonne.valkenburg@ivlo.nl onder vermelding van “Effectieve eigenheid” en uw contactgegevens. 

ikwilcoaching